2017 Model Galaxy A5'in Özellikleri!

Samsung Galaxy A5 (2017) firma tarafından henüz doğrulanmadığı halde görselleri yayınlandı, telefonun özellikleri çıkış tarihi haberimizde...



Samsung'un orta düzey özelliklerine sahip olan akıllı telefonu Galaxy A5 (2017) büyük ihtimalle önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde resmen açıklanacak. Fakat Samsung henüz varlığını bile netleştirmediği telefonun inceleme videosunu paylaştı. Samsung Galaxy A5'in hangi özelliklerle geleceği de merak konusu oldu. Galaxy A5'in Galaxy S7'ye göre köşeleri yuvarlak ön yüzünde ise parmak izi tarayıcısına yer verilmiş. Fakat Galaxy S7 ile Galaxy A5 arasında USB Type-C bağlantı noktası, belirgin bir arka kamerası ve kalp atış sensörü gibi bazı eksik yanlarıda göz önünde bulundurmalı.

Samsung Galaxy A5 sekiz çekirdekli Exynos 7880 işlemcisi ile desteklenmiş, Android 7.0 Nougat ve 5.2 inç 1080p ekranın yanı sıra 3GB RAM ve 32GB genişletilebilir depolama alanı yer alacak. Önümüzdeki yıl gelmesi beklenen Galaxy A5'in pembe, siyah, altın ve mavi renkleri ile kullanıcılarına sunulması bekleniyor.
Sızdırılan görsel telefonun prototipi olabilir.


Siz Galaxy A5'in özelliklerini nasıl buldunuz?