Bu Sefer Apple'ın Başı Dertte!

Daha önce kargoda patlayan ve iPhone 7'nin ardından Çin'li bir kullanıcı açtığı kutuda patlamış iPhone 7 ile karşılaştı...



Son günlerde telefon haberinden çok patlamış telefon haberleri ile gündeme gelen telefonlar söz konusu oldu. Bunlara bir yenisi daha ekleniyor, haftalardır patlayan Samsung Galaxy Note 7'den sonra bayrağı Apple'ın iPhone 7 telefonlarına devretmiş gibi görünüyor.

Geçen hafta kargo teslimatında patlayan iPhone 7'den sonra bir öğrencinin arka cebinde patlayan iPhone 6 Plus ve ardından son olarak Çinli kullanıcının sipariş verdiği iPhone 7 telefon bataryası patlamış bir durumda kutusundan çıkması kullancıları bir Samsung Galaxy Note 7 vakasını kullanıcılara hatırlatıyor.

Çin'li MyDriver tarafından paylaşılan görsellere göre iPhone 7'nin yanmadığı dış kaynaklardan oluşmaktadır. Apple her zamanki gibi konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı, ancak cihazda sorun olup olmadığını araştırıyor. iPhone 7 ile ilgili böyle bir sorunun yaşanmasından iPhone 7 almak isteyen kullanıcılar cihazı satın almak için geri çekilebilirler. Daha öncede Apple'ın eski iPhone modellerinde buna benzer sorunlar olmuştu buda iPhone 7 jenerasyonunda da gerçekleşti.

Sizce iPhone 7 patlayan cihazlar arasındaki yerini alacak mı?