Huawei P9'un Satış Adeti Açıklandı!

Huawei P9'un rekor satış rakamlarından sonra büyük başarıyı kutlamak için Scarlett Johansson Çin'e gitti. İşte Detaylar...



Huawei P9 uzun zamandır adından sıkça söz ettiren telefon yine konuşulmaya devam ediyor. İddialı olan Huawei P9 akıllı telefon pazarında 9 milyon satış rakamına ulaştı. Büyük başarının ardından cihazın global marka elcisi ve reklam yüzü Scalett Johansson Çin Shezen'e gitti.

Çin Shezende sevdikleri ile buluşan Hollywood yıldızı Scarlett Johansson fotoğraf meraklısı olarak Huawei P9 ile çekmiş olduğu görüntüleri ve tecrubeyi paylaştı. Ünlü yıldız yaşadığı her anı ölümsüz kılabilmek için Huawei P9'un mükemmel kamerası ile daha çok güven verdiğini söyledi.

Huawei Tüketici İş Grubu Mobil Telefon Bölümü Başkan Yardımcısı Changzhu Li, Huawei P9 akıllı telefonun piyasaya sunulduğundan bu yana dünya çapında 9 milyon satış rakamına ulaşıldığını açıkladı. Bu da Huawei’in, tahmini satışı 10 milyonu aşması beklenen ilk amiral gemisi akıllı telefonu oldu. Li, "Huawei P9, Leica ile birlikte geliştirilen ve teknolojide çığır açan ikili lens özelliği ile satışa sunulduğundan bu yana geçen 6 ay içinde fotoğraf meraklıları ve tüketiciler tarafından övgüyle kullanılıyor.’’dedi.

Siz Huawei P9 satın aldınız mı?