LG ve Google Ortaklığı İki Yeni Akıllı Saat Geliyor!

Geçtiğimiz hafta Google'un LG tarafından üretilen iki yeni akıllı saatini TechnoBuffalo teyit etmişti. Şimdide modellerin görüntülerine ulaştıklarını iddia ediyorlar..



LG yapımı Googl'ın yeni saatleri piyasaya hazırlanıyor. Kısa bir süre önce TechnoBuffalo, bu bilgileri doğrulayarak dikkatleri üstüne çekmeyi başarmıştı. Bununla ilgili bir rapor sunan site şimdi de bir kaynaktan sağlanan cihazın resmiyle ortaya çıktı. Bu durumu "bulanıklığı affedin, elde edebileceğimiz en büyük görüntü buydu" sözleriyle belirtiyorlar.

LG Watch Sport siyah , sağdaki ise daha küçük bir model. LG Watch Style altın adını taşıyor. Bunun bir bayan saati olduğunu tahmin etmek zor değil. Anlaşılan hem erkekler hemde bayanlar için düşünülmüş.. Ortaya çıkan raporda büyük modelin yani erkekler için olduğunu düşündüğümüz modelin 1.38-inç 480 x 480 piksel yuvarlak ekrana sahip olduğu belirtildi. Bununla birlikte 430mAh pil ve 768MB RAM sunacağı toza dayanıklı olacağı söylendi. Bizim bayanlar için düşündüğümüz küçük saat ise 1.2 inç 360 x 360 piksel ekrana sahip olup 240mAh pil ve 512MB RAM bulunduruyor.

Metalik bir gövde sunuyor gibi görünüyor. LG Watch Style aynı zamanda metalik görünüyorsa da deri kayış kullanılabilir gibi. Tahmiminmce bol miktarda kayış seçneeği sunacaktır. Görüntülere dikkat etmenizi istiyorum. LG Style'da üç buton yer alıyor, diğerinde ise tek bir buton bulunuyor. Umarım Google Android Wear 2.0 ile biraz standartlaştırılmış bir giriş ile gelmez.

LG Watch Sport ve Watch Style modellerinin Android 2.0 ile 9 Şubat'ta gelmesi bekleniyor. Peki siz Google'ın LG yapımı saatlerini nasıl buldunuz?