Matrix Filminin Devamı Olacak Mı?

Bir süredir sosyal medya ve internette adından sıkça söz ettiren filmin senaristi konuyla ilgili önemli açıklamayı yaptı...



Geçtiğimiz günlerde sizinle paylaşmış olduğumuz bir haberde Zak Penn'in çekilecek olan yeni Matrix filminin yeni senaristi olarak atandığını ve eski üçlemeyi yok sayıp seriye yeniden başlayacağını duyurmuştuk.

Bütün dünyanın böyle bildiği haberi Zak Penn kendi Twitter hesabı üzerinden düzeltti. Yeni çıkacak olan filmin ana seri ile bağlantılı olacağını söyleyen Zak Penn hiç kimsenin The Matrix'i en baştan çekmemesi gerektiğini ve buna kendisininde dahil olduğunu dile getirdi.

Zak Penn bu konuyla ilgili bir dizi tweet de attı ve şöyle dedi; Şu anda tüm söyleyebileceğim, kimsenin Matrix'i yeniden başlatmaması gerektiği. Zaten bu da mümkün değil. Animatrix'i ve çizgi romanları bilen insanlar anlayacaktır. Reboot ve remake kelimeleri filmin çok yanlış anlaşılmasına neden oldu. Bu tür haberlere kulak asmayalım. The Matrix evreninde geçen daha fazla hikaye ile karşılaşmak istiyor muyum? Evet. Çünkü bu, yeni hikayeler yaratan harika bir fikir. Bakın insanlar X-Men evreni ile neler yapıyor. Logan, Legion ve Deadpool'a bakın. Kimse onların durmasını istiyor mu? Ben istemiyorum dedi.

Zak Penn, Neo rölünde ise tekrarKeanu Reeves'in oynaması gerektiğini belirtti. Filmin yönetmen koltuğunda Wachoeski kardeşler olup olmayacağı büyük merak konusu oldu. Çıkacak olan yeni filmde Wachowski kardeşleri görmek isteyen hayranların sayısı oldukça yüksek.

Siz Matrix serisini heyecanla bekleyenlerden misiniz?