Nokia 9 Testlerde Tavan Yaptı!

Nokia'nın heyecanla beklenen amiral gemisi akıllı telefonu Nokia 9 testlerde Mi , Xperia XZ Premium, Galaxy S8, S8+ ve iPhone 7 Plus telefonları ezdi geçti...



Nokia'nın uzun süredr heyecanla beklenen akıllı telefon modeli Nokia 9'un bu yılın üçüncü çeyreğinde duyurması bekleniyor. Şirketin akıllı telefon modeli Nokia 9 Geekbench'te göründü ve HMD Global TA-1004 model numarası ile kıyaslama platformundaki yerini aldı.

Söylentilere göre, Nokia 9'un Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM ve Android 7.1 Nougat gibi özelliklerinin olması beklenmekte. Geekbench testinde ortaya çıkan Nokia 9 Geekbench 3'ün tekçekirdekli testinde 2255 puanı aldı. 3526 puan ile en iyi olan iPhone 7 Plus'tan sonra ikinci sırada yerini alan Xiaomi Mi 6'dan sonra Sony Xperia XZ Premium, Huawei Mate 9, Samsung'un Galaxy S8 ve Galaxy S8+ gibi diğer telefonların tek çekirdekli sonuçlarından daha yüksekti.

Geekbench 3'te Nokia 9, çok çekirdekli testte 7770 puan aldı. Bu puan, Mi 6, Xperia XZ Premium, Mate 9, Galaxy S8, Galaxy S8 + ve iPhone 7 Plus gibi diğer akıllı telefonlardan daha iyiydi.