Samsung Galaxy S8 Edge ile Gümbür Gümbür Geliyor!

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu olacak olan Galaxy S8 Edge patlayan telefon Galaxy Note 7'nin küllerini bırakmayacak...



Samsung Galaxy Note 7 patlama sorunlarından dolayı büyük fiyasko yaşadı. Ancak şirket Galaxy S8 Edge ile Galaxy Note 7'yi unutturmayı hedefliyor. Önümüzdeki yıl tanıtımını gerçekleştirecek olan Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8 Edge ile büyük satış rakamları yakalamayı hedefleyen Samsung Galaxy Note 7'de kaybettiklerini S8 ile geri kazanmayı hedefliyor.

Telefonun çok iyi özelliklere sahip olduğuna dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Galaxy S8 Edge 5.5 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekranı 4K desteği 38 x 2160 piksel çözünürlükte. 806ppi gibi oldukça yüksek değere sahip olan telefon Snapdragon 830 Exyones 8895 çipsetlerinin yanı sıra 6GB veya 8GB bellek ile gelmesi muhtemel.

2017 yılının Mart ayında satışa sunulması beklenen Galaxy S8 Edge hala Galaxy Note 7'nin faturasını ödüyor. Galaxy Note 72nin sorunu hala belli olmadığı için lansman tarihinde 2 haftalık geçikme olması bekleniyor. Ancak elinde sonunda gerçekleşecek olan lansmanın Mobil Dünya Kongresinde yapılacağı yönünde iddialar var. Samsun Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge cihazları bakalım Note 7'yi unutturacak mı?

Siz Samsung Galaxy S8 Edge'yi satın alır mısınız?