Twitter Yeni Özelliğini Duyurdu!

Popüler mikro blog sitesi olan Twitter bilindiği gibi her geçen gün kullanıcılara yeni özellikler sunmak için çabalıyor. Twitter yeni özelliğini duyurdu! İşte detaylar!



Sosyal medya siteleri kullanıcıları ellerinde tutmak ve kullanıcıların kendi sitelerini kullanmaları için pek çok yol deniyor. Son zamanların popüler sosyal ağ sitesi olan Twitter bilindiği gibi sürekli bir yenilik peşinde. Twitter bilindiği gibi bu anlamda kullanıcıların bir tweet'in içine link, fotoğraf ve video bağlantısı eklendiğinde karakterden düşmüyordu. Ayrıca hashtag ve yanıt mesajları da karakterlerden düşmeyecek. Yani Twitter'da artık 140 bağlantı karakterimiz sadece bizim yazdıklarımızla azalacak.

Twitter tarafından bu yeni özellik henüz hayata geçmedi ancak Twitter yeni bir özelliği daha duyurdu. Twitter'ın duyurduğu bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar kendi tweetlerini RT yapabilecek. Twitter'a göre kullanıcılar bu özelliği 'değer görmemiş tweetleri yeniden gündeme getirmek' olarak açıklanıyor.

Kullanıcılar ayrıca eski tweetlerini, yeni yazacakları tweetlerinin içine ekleyebilecek. Pek çok Twitter kullanıcısının şikayetçi olduğu bu durum bu özellikle birlikte ortadan kalkacak gibi görünüyor. Bakalım Twitter'ın bu yeni özellikleri ne zaman kullanılabilecek.