WhatsApp'ta mesajlar gitmiyor: çöktü mü, neden açılmıyor?

Popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp dünya genelinde bir süredir erişim sağlanamıyor... Peki WhatsApp neden düzgün çalışmıyor?



Gecenin ilerleyen saatlerinde bazı kullanıcılar WhatsApp'ta sıkıntı yaşayınca sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları göndermeye başladı. Diğer taraftan Whatsapp'ı düzgün çalışan kullanıcılar olayı duyunca şaşırdılar.

180'den fazla ülkede 1 milyardan fazla kişinin kullandığı WhatsApp, akşam saatlerinde sorun yaşamaya başladı. Yaşanan sorunun dünya genelinde olduğu söyleniyor. Facebook bünyesine 2014'ta katılan WhatsApp'ın şuan çalışamıyor olmasıyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ayrıca Facebook bünyesinde yer alan Instagram da geçtiğimiz günlerde dünya genelinde problem yaşamıştı.

SİBER SALDIRI OLABİLİR!

Teknik olarak veri alışverişinin sağlanamıyor olmasının ardında siber saldırı olabileceği düşünülüyor. Kullanıcılar sosyal medya hesapları üzerinden WhatsApp'ın çalışmadığını sorunla ilgili bir açıklama beklediklerini belirtiyor.

RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Şu an için Whatsapp'ın neden çalışmadığı konusunda resmi bir açıklama gelmedi. Detayları sizinle paylaşmaya devam edeceğiz..

Sizin WhatsApp uygulamanız çalışıyor mu?