Xiaomi'nin Mi 6'sı iPhone 7 Plus'ı Geçti!

Qualcomm'un Snapdragon 835 yongasetini kullanan ilk defa kullanan Xiaomi'nin Mi 6, testlerde görüntülendi!



Xiaomi'nin Mi 6'sı Qualcomm'un Snapdragon 835 yongasetini kullanan ilk telefon. Resmi olmayan bilgilere göre duyurunun 6 Şubat'ta gerçekleşebileceği bildirildi. Ayrıca bir sonraki Xiaomi amiral gemisi cihazı Mi Note 2'ye benzediğini de konuşulanlar arasında. Xiaomi'nin yeni telefonunun satışlarının Mart ayından önce başlaması şuan için mümkün görünmüyor.

Bugün Çin'deki bir Weibo kullanıcısı Antutu görselini paylaştı. Xiaomi Mi 6 prototipinden 210,329 gibi oldukça yüksek bir Antutu skoru elde ettiğini ekran görüntüsüyle belirtiyor.

Performansı bakımından güçlü olması beklenen telefon için bu skorun abartı olmadığını söylemek ise mümkün. Antutu rekorunu kıran Xiaomi'nin yeni telefonu bu sayede A10 Fuion işlemciden gücünü alan iPhone 7'nin 178.397 puanlık rekoruna göz dikti.

Weibo kullanıcının iddiasına göre Xiaomi Mi 6, iPhone 7 Plus'ın Antutu rekorunu geçti. Xiaomi Mi 6'dan bahsetmek gerekirse, siyah, beyaz ve mavi renk seçeneklerinin yanısıra 128GB ve 256GB depolama seçeneklerinde sunulması bekleniyor. Cihazın sağ üst köşesinde çift LED flaş yer alabilir. Bununla birlikte telefonun çift tonlu tasarımla gelebileceği de konuşulanlar arasında.

Peki sizce Xiamo, yeni telefonuyla iyi satış yapabilecek mi?