16 Yaşındaki Öğrencisine Messenger'dan Taciz Mesajları Yazan Öğretmen Tutuklandı!

Alanya'da ilköğretim okulunda görev yapan öğretmen 16 yaşındaki öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklanarak ceza evine gönderildi...

Sosyal medya">Sosyal medya her alanda iyi olduğu kadar ipin ucunu kaçırdığınız zaman kötü tarafa gidiyor. Tabiki günümüzde güzel alanlarda kullanıldığı gibi sosyal medya aynı zamanda kötü niyetli insanlarında kötü amaçla kullanmalarının önüne geçemiyoruz. Kimi zaman yaşını başını alan insanların bile tuzağa düştüğü bu devirde 16 yaşındaki genç kızın kolay kolay kandırılabileceği bir tuzak haline geldi.

Tosmur mahallesinde bir ilköğretim okulunda yaşanan bir olayda kardeşini okula götüren S.Ö okulun kantininde oturduğu esnada yanına gelerek birlikte çay içmeyi teklif eden A.K'nın teklifini kabul etti. Daha sonra Sö'yü odasına götüren A.K'nın kızın saçlarını okşayıp öptüğünü iddia ettiler. Fakat Messenger üzerinden yapılan konuşmaları kanıtlayarak şikayeçi oldular. A.K savcılıktan işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yer alan konuşmalar dışında A.K ayrıca kıza sevgilim olur musun? 2 sene daha beklersen 18 yaşına girdiğin zaman bende eşimden abartıl ayrılıp seninle evlenirim şeklinde mesajlar yazdı. Burada ailelere büyük bir iş düşüyor. Çocuklarına arkadaş ve bir dost gibi yaklaşıp sürekli herşeylerini dikkat etmeleri gerekir.

Siz Ebeveyin olarak çocuklarınıza nasıl yaklaşıyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.