3 Kameralı Asus ZenFone AR'ın Özellikleri ve Fiyatı!

Asus, CES 2017'de iddialı telefonunu tanıttı. İşte 3 kameralı Zenfone AR'ın özellikleri ve fiyatı!

CES 2017 kapsamında akıllı telefon duyurusunu yapan üreticilerden biri olan Asus, Android Nougat'a ve Google'ın Sanal Gerçekliği olan Daydream desteğine yer vermesiyle öne çıkıyor. Hem AR hemde VR desteğiyle gelen telefon bu özellikleri bir araya getiren ilk amiral gemisi haline geliyor.

Tayvanlı üretici 8 GB RAM'e yer verdi. Bununla birlikte zahmetsizce çalışması için Snapdragon 821 işlemcisini kullandı. Fotoğraflar HD kalitesine göre 4 kat daha net olup daha az bozulmaya sahip olduğunu savunan Asus, düşük ışık koşullarında katmanlı çekim yöntemini uyguladığını vurguluyor.

4K videolar çekmek isteyen kullanıcıları memnun edecek olan Asus ZenFone AR, sahip olduğu donanımlarıyla çıtayı yükseltmeyi başaran bir akıllı telefon. Ne yazık ki Asus ZenFone AR'in fiyatı hakkında Asus cephesinden bir açıklama yapılmadı. Söz konusu cihazın 2017 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması bekleniyor.

Zenfone AR'ın Tüm Özellikleri
Daydream sanal gerçekliği
Google'un yeni teknolojisi Project Tango
5.7" Super AMOLED display, 515ppi
Snapdragon 821 yonga seti: Dört çekirdekli (2x2.35 GHz Kryo & 2x1.6GHz Kryo) CPU, Adreno 530 GPU
4/8GB RAM
32/64/128/256GB dahili depolama,
MicroSD kart yuvasıyla genişletilebilir hafıza
23MP'lik ana kamera; OIS (4-eksenli), derinlik & hareket sensörleri, 2160p video çekimi, 8MP ön kamera
3300mAh'lik batarya, QuickCharge 3.0
Android 7.0 Nougat OS

3 Kameralı Asus ZenFone AR'ın fotoğraf galerisine gitmek için TIKLAYINIZ.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?