360 Derecelik Kameraya Sahip Telefon Tanıtıldı!

360 derecelik kameraya sahip ilk akıllı telefon nihayet tanıtıldı. Mobil Dünya Kongresinde ismini duymadğımız ilginç özellikler tanıtıldı...

Mobil Dünya Kongresinde görücüye çıkan telefonlar arasında ismini belki de ilk kez duyacağınız telefon tanıtıldı. Bununla birlikte 360 derecelik kamera özelliğine sahip olan telefon Darling ProTruly akıllı telefonu gün yüzüne çıktı. Darling ProTruly telefonunun en iyi özelliği sadece 360 derecelik kamerası değil.

Darling, dahili 360 derecelik bir kameraya sahip ilk akıllı telefon olması nedeniyle fotoğrafları bir anda alıp her yönden her yönden kayıt yapabiliyor. Muhtemelen bu telefonlarla çektiklerinizi 360 derecelik görüntüleri destekleyen birçok siteye YouTube ve Facebook gibi yükleyebilirsiniz.

4GB RAM, 64 GB dahili bellek, MediaTek MT6797 Helio X20, 5 buçuk inç AMOLED ekran, 3.560 mAh'lik pil ve Android Marshmallow işletim sistemini bünyesinde bulunduruyor. 13 MP ön ve arka kamera gibi özelliklerin yer aldığı telefonda ayrıca parmak izi sensörü de yer alıyor. USB Type-C bağlantısı gibi özelliklere sahip olan Darling ProTruly telefonunun lüks versiyonunda ise altın şerit ve dört adet elmas yer alıyor.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.