Amerika Başkanı Galaxy Note 7 ile Alay Etti!

Amerika Başkanı Barack Obama sağlık politikalarını eleştirenlere Galaxy Note 7'den bir örnek verdi...

Amerika'nın Başkanı olan Obama ülkelerinde sağlık politikalarına Obama Care ismini verdiği bir sistemle alışıyor. Sağlık alanında yapılacak değişikliklerden Obama Care izni olmadan birşey yapılamıyor. Fakat Amerika'lı vatandaşlar bu durumdan rahatsız oldukları için sürekli Obama Care politikasını eleştiriyorlar. Amerika Başkanı Barack Obama Care'i eleştirenler için şöyle bir açıklamada bulundu. Açıklamasında Samsung'un patlayan telefonu Galaxy Note 7'yi es geçmedi.

Barack Obama konuşmasında; "akıllı telefonlar bile piyasaya sürüldüğünde bir takım hatalar ile geliyor. Bu hataları gidermek için güncellemeler yayınlanıyor. Hatta bir telefon modeli patlıyor ve yangın (Galaxy Note 7) çıkarıyor. Sağlığı olumsuz etkilemesine rağmen telefon kullanımını bırakmıyoruz. Obama Care de zaman içerisinde güncellenip daha iyi hizmetler sunacak." dedi.

Alınan bilgilere göre bu açıklamadan sonra salonda gülüşmeler olmuş. Samsung'un ne kadar düştüğünü hatta Amerika Başkanının bile buna değindiğine göre teknoloji severler Samsung'a karşı nasıl davranacaklar.

Sizin Samsung' a karşı görüşleriniz nelerdir?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.