Android Web Sitesi Kısayolunu Ana Ekrana Ekleme

Günün büyük çoğunluğunda internette dolaşıyoruz. Sıklıkla ziyaret ettiğimiz sitelerin kısayollarını Andorid'de ana ekrana sabitlemek çok kolay. İşte nasıl yapıldığı.

Gece gündüz demeden belli başlı sitelerde geziniyoruz. Google'ın sevilen işletim sistemi olan Andorid'de bu sitelerin kısayollarını ana ekrana sabitlemek çok kolay. İşte bunun yapılışı.
Öncelikle Google'ın sevilen internet tarayıcı olan Google Chrome'u Google Play Store'dan indiriyoruz. Google Chrome uygulamasını açıyoruz. Bunun ardından kısayolunu oluşturmak istediğimiz siteye giriyoruz. Siteye girdikten sonra Chorome'un seçenekler ekranına giriyoruz. Buradan da "Ana Ekrana Ekle" seçeneğine dokunuyoruz Karşımıza gelen ekrandan bir kısayol ismi belirleyip ekle diyoruz. Bu işlemi bu yolları izleyerek diğer tarayıcılarda da yapmanız mümkün.
Mozillanın sevilen internet tarayıcısı Firefox'ta ise bunu siteye girdikten sonra Sayfa - Ana Ekrana Ekle seçeneklerini kullanarak sıklıkla kullandığınızi internet sitesini telefonunuzun ana ekranına ekleyebilirsiniz.
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?