Android Kullanıcılarına Yeni Ödeme Servisi; Samsung Pay Mini Geliyor!

Teknoloji devi Samsung'un yeni ödeme hizmeti Pay Mini marka ayırımı yapmadan bütün Android telefonlarda kullanıma sunulacak...

Samsung Pay hizmeti 2015 Eylül ayında belirli bölgelerin ve sadece Samsung cihazların kullanımı izin verilmişti. Yeni tanıtımı yapılan Samsung Pay Mini marka ayırımı yapmadan bütün Android telefonlarda kullanımına sunuldu. Samsung'un yeni ödeme hizmeti Pay Mini'yi kullanmak için öncelikle akıllı telefonunuza indirmeniz gerekmekte. İndirmeyi gerçekleştirdiğinizde çevirimiçi alışveriş yapmanız mümkün.

Samsung'un yeni ödeme hizmeti Pay Mini'yi kullanabilmeniz için Android 5.0 Lolipop ve üzeri Android sürümüne sahip olmanız gerekmektedir. Cihazınızın ekran çözünürlüğünün minimum 1280x720 piksel çöznürlüklü olması gerekli. Pay Mini ile Samsung Pay üyeliğini içeren yaşam tarzı ve ulaşım servislerine yönelik hizmetlerinide kullanmanız mümkün. Sadece çevirimdışı olduğunuzda mağazalardan satın almayı Mini versiyonda gerçekleştiremiyorsunuz.

SAMSUNG PAY MİNİ BETA PROGRAMI 6 ŞUBAT’TA BAŞLIYOR.

Güney Koreli şirketin yeni ödeme uygulaması Pay Mini’nin beta testleri 6 Şubat’ta başlayacak. Ayrıca uygulama başlangıç olarak sadece şirketin anavatanı olan Kore’de kullanılacak. Samsung, Pay Mini uygulamasında tam sürüm uygulamaya göre çevrimdışı alışveriş özelliğini eklememeyi tercih etti.

Bunun sebebi, kullanıcıların uygulamanın Mini versiyonundan memnun kaldıkları durumda, tam sürümü kullanabilmek için bir Samsung cihazı edineceğinin düşünülmesi. Pay Mini servisinin beta testlerinin ne zaman tamamlanacağı ya da Kore dışında ne zaman kullanımına sunulacağı şimdilik bilinmiyor.

Siz Samsung'un Pay Mini özelliğini nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.