Android Wear 2.0 Çıkış Tarihi!

Google'ın geliştirdiği giyilebilir cihazlar için Android Wear 2.0 işletim sisteminin yakın zamanda kullanıcılarına sunulması bekleniyor...

Google bilgisayarlarda daha sonra da giyilebilir cihazlarda ekosistem oluşturmak istediği için Android akıllı saatler yaygınlaşıyor. Günümüzün popüler cihazları olan akıllı saatleri geliştiren Google Android Wear işletim sistemi ile beraber birçok yenilikleri kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Google Android Wear 2.0'ın çıkış tarihi açıklandı.

Yapılan açıklamaya göre Android Wear 2.0 güncellemesinin 9 Şubat tarihinde ve ilk olarak 18 akıllı saat güncellemeyi alacak. Android Wear 2.0 güncellemesi ile beraber saat kadranları daha fazla özelleştirme, el yazısı, bildirimlerde iyiileştirme, metin yazma ve yuvarlak şekilli arayüz daha fazlası gibi yeniliklerinde gelmesi bekleniyor.

Android Wear 2.0 güncellemesini alacak saatler arasında; Huawei Watch, Kadınlar için Huawei Watch, Moto 360 (2015), Moto 360 Sport, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, LG Watch Urbane, LG G Watch R, Polar M600, Casio Smart Outdoor Watch, Nixon Mission, Tag Heuer Connected, Asus ZenWatch 2, Asus ZenWatch 3, Fossil Q Wander, Fossil Q Marshal, Fossil Q Founder, Michael Kors Access Bradshaw Smartwatch ve Michael Kors Access Dylan Smartwatch bulunuyor.
Sizin akıllı saatiniz Android Wear 2.0 güncellemesi alıyor mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.