Angry Birds'in Yaratıcısından Yepyeni Bir Oyun!

Angry Birds'in yaratıcısı Rovio yeni mobil oyunu olan Battle Bay'i bizlere duyurdu. Battle Bay hakkında ilk bilgiler haberimizde...

Angry Birds serisinin sahibi olan Rovio önümüzdeki hafta Battle Bay ile tamamen farklı bir oyun deneyimi başlatmayı planlıyor. Finlandiya merkezli şirketinin Angry Birds oyunlarından sıkıldıysanız, Battle Bay ile bambaşka bir oyun sizleri bekliyor olacak.

Multiplayer yapıdaki Battle Bay'de oyuncular, gerçek zamanlı savaşlarda birbirlerinin teknelerini batırmaya çalışacak. Oyun beş oyuncu ekibinin karşı karşıya kalacağı geniş çaplı savaşlara izin veriyor.

Battle Bay, her biri kendi uzmanlıklarına sahip geniş bir dizi gemi sınıfı içeriyor. Geliştiriciler ayrıca, epik deniz savaşlarında çatışırken oyuncuların yararlanabileceği çok sayıda silah, zırh, eşya ve yetenek de eklemeyi ihmal etmemiş.

Toplar ve el bombaları başlangıçta oyuncuların kullanabileceği silahlardan sadece birkaçı. Rovio, ilerleyen günlerde oyun içerisinde arkadaşlarınızla sohbet etme gibi bazı sosyal özelliklerin de oyuna dahil edileceğini söylüyor.

Battle Bay, 4 Mayıs tarihinde iOS ve Android için ücretsiz olarak satışa sunulacak. Tüm Free to Play oyunlarının olmazsa olmazı (!) uygulama içi satın alma seçenekleri Battle Bay'de de yer alacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.