Apple 299 Dolara Tasarım Kitabı Satıyor!

Apple'ın yarın satışa sunacağı tasarım kitabının detayları ve fiyatı ile beraber hangi ülkelerde satışa sunulacağı açıklandı...

Apple dönem dönem ikonik tasarımları bazende teknolji dünyasında devrim yaratan tasarımları ile her döneme damga vurmayı başarıyor. Tasarıma büyük önem verek Apple son 20 yılda tasarım açısından neler yaptığını bir kitap haline getirdi ve şimdi tasarımcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kitabın içeriğinde bulunan tasarım aşamalarını Apple'ın fotoğraflarını ünlü film yönetmeni Andrew Zuckerman çekmiş. İki ayrı modelde satışa sunulacak olan kitapların fiyatı normale göre biraz pahalı görünüyor.

10.20 x 12.75 inç boyutlarındaki tasarım kitabı 199 dolara, 13.00 x 16.25 inç kitap ise 299 dolara satışa sunulacak. 450 adet fotoğrafın da yer alacağı kitap yarından itibaren; Birleşik Devletler, Birleşik Krallık, Avustralya, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Kore ve Tayvan ülkelerindeki Apple Store'lardan satın alınabilecek. Yaklaşık 1.000TL değerinde olan kitabın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı hakkında kesin bir bilgiye yer verilmemiş.

Sizce Apple'ın tasarım kitabı ülkemizde satışa sunulur mu?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.