Apple Bir Ürünün Daha Üretimini Durdurdu!

Geçtiğimiz günlerde yeni iPhone modellerinin tanıtımını yapan Apple bir ürünün daha üretimine son verdi...

pple'ın geçtiğimiz günlerde lansmanını yaptığı en dikkat çeken ürünü hiç kuşkusuz iPhone'un onuncu yılına özel geliştirilen iPhone X oldu. iPhone X ve iPhone 8 ailesi ile bizleri selamlayan Apple lansman sonrasında iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satışına son verdi.ın satışını durdurduğu ürünler kervanına yeni bir cihaz daha eklendi.

Apple geçen yıl tanıttığı Apple Watch Series 2 akıllı saat modellerinin üretimini durdurdu. Bunun nedeni kuşkusuz Apple'ın yeni Apple Watch 3'ü tanıtmış olması. Peki Apple Watch 3 ile kullanıcıları hangi özellikler sunuluyor? Tanıtım öncesi Apple Watch'un geçtiğimiz yıl %50 büyüdüğüne dikkat çekilirken, böylece Rolex'i geride bırakarak ilk sıraya yerleştiğine belirtildi.

Kullanıcılar, artık telefonları yanında olmadan da akıllı saatlerinden arama, internet kullanımı gibi özellikleri de kullanabilecek. Saatte kullanılan sim kartın numarası, iPhone ile aynı olacak. Wi-Fi'ın %85 daha hızlı olduğu saatte, şarj ömrü %50 daha fazla olacak.

Saatte fazla büyük olduğu gerekçesiyle nanoSIM yerine eSIM adı verilen bir teknoloji kullanıldı. Apple Watch Series 3, 329 dolara satışa sunulacak. SIM kartın yer aldığı model ise 399 dolarlık etikete sahip olacak. . Apple Watch Series 3, 19 Eylül'den itibaren mağazalarda satışa sunulacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.