Apple Devri Son Mu Buluyor?

Facebook'un kurul üyesi olan Peter Thiel Apple'ın son demlerini yaşadığını ve inovasyon ruhunu kaybettiğini iddia etti...

Facebook'un kurul üyesi ve Silikon Vadisi'nin milyarder isimlerinden olan Peter Thiel çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. PayPal'ın kurucusu Thiel New York Time'a Apple'ın zamanının bittiğini söyledi. Fakat Peter Thiel'ın bu açıklamaları neye dayanarak yaptığını bilinmemekte.

Peter Thiel'ın gözünden bakacak olursak Apple iPhone ile olabildiği en iyi noktaya geldiğini fakat iPhone cihazları dışında teknoloji sektöründe daha fazla etkili olmayacağını iddia etti. Peter Thiel'ın bu iddialarını göz önüne alacak olursak Steve jobs dönemi ve Tim Cook dönemini karşılaştırdığımızda bütün bunların cevabını almış olacağız. İnovasyon bakımından Apple son dönemde sektöre farklı bir heyecan vermedi. Son yıllarda Apple sayesinde 3D Touch teknolojisi, Touch Bar'lı MacBook, TouchID, Wide Color Gamut P3 destekli iPhone ve iPad, AirPods kulaklık, Apple Pay, Apple Watch ve Apple Pencil gibi ürünler ve teknolojiler hayatımıza girdi.

Aslına bakacak olursak Apple inovasyon ruhunu keybetmiş değil sektöre başka bir şekilde adım atmak için hazırlanıyor olabilir. Bunuda bizlere zaman gösterecek Apple'ın neler yapmak istediğini bekleyip göreceğiz.

Sizce Peter Thiel iddialarında yanılacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.