Apple, Güney Kore'de App Store Açıyor!

İki teknoloji devinin rekabetini kızıştıracak bir hamle geldi. Apple, Samsung'un arka bahçesinde App Store mağazası açacak.

Güney Kore'de Apple Mazasını açmaya çalışan Apple, Samsung'un arka bahçesine göz dikti. Bundan sonra Samsung'un memleketinde Apple hakimiyeti de olacak!

TBaşarılı firma Apple, Samsung'un memleketi Seul'deki mağazayı kuracağını doğrulayan bir açıklamada bulundu. Apple mağaza için iş ilanlarını göndermeye başlamış ve Apple'ın kurumsal web sitesinde bu tür açılışların sayısı 15'ini buluyor. Yerel haber ajansı Yonhap, inşaatın Seul'un güney bölgesinde gerçekleştiği belirtildi. Bunun yanı sıra raporda, mağazanın gelecek Kasım ayında iş dünyasına açılması gerektiği yönünde bir ifade buunuyor.

Şu anda, Güney Koreli tüketiciler iPhone'u yeniden satıcılarla ve Apple'ın çevrimiçi mağazasından satın alabiliyorlar. Dünyanın önde gelen ekonomi merkezlerinden Kore'de ve telekomünikasyon ve teknolojide lider olan Kore'deki ilk Apple Mağazasını açıyor olmanın heyecanını yaşadığını belirten firma, hizmetlerinin her yerde devam edeceğini belirtti.

Bildirildiğine göre, Apple Gangnam ve Garosu-gil gibi diğer yerleri düşünüyordu. Ancak Apple ilk Güney Koreli Apple Store'u ülkenin başkenti Seul'de kurmaya karar verdi.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?