Apple Music Şarkılarını Alarm Sesi Yapın

Apple Music platformunda yer alan şarkılarınızı nasıl alarm sesi yapabileceğinizi anlattık. Apple Music şarkılarını alarm sesi yapmak isteyenleri haberimize alalım.

Apple'ın Türkiye'de uzun bir zamandır beklenen müzik hizmeti Apple Music, geçtiğimiz günlerde hizmete sunulmuştu.

Apple Music, Türkiye hizmetine başladı. Peki, Apple Music Türkiye'de bizlere neler sunuyor? Apple...

Sunulduğu andan bu yana gündemden düşmeyen Apple Music, sunduğu 3 aylık deneme sürümü ve iOS'te ana uygulamaya entegre olarak gelmesiyle rakipleri Spotify, Deezer ve Tidal'ın önüne geçmeyi kısa sürede başardı.

Apple Music Uzaktan Nasıl Yönetilir?

PC'de yer alan Apple Music hizmetini, iPhone üzerinden nasıl kontrol edebilirsiniz. Peki, bu...

Apple Music platformunda yer alan şarkıları ister dinleyebiliyor, isterseniz de .m4p formatında cihazınıza indirebiliyorsunuz. Apple Music şarkıları korumalı MPEG-4 (.m4p) formatında indiği için üyeliğiniz bittiği zaman bu şarkıları dinleme şansını yitiriyorsunuz.

Merakla beklenen Apple Music, Türkiye yayınına dün başladı. Peki, iPhone'da Apple Music mi yoksa...

iOS 8.4 ve üzeri sistemlerde çalışan Apple Music, bünyesindeki şarkıları alarm sesi olarak atama imkanı da sunuyor. Peki, Apple Music şarkılarını alarm sesi olarak nasıl atayabiliriz?

Adım adım Apple Music şarkılarını alarm sesi yapma

1. Adım: Müzik uygulamasını açın. Beğendiğiniz şarkıyı Apple Music'te aratın.

2. Adım: Seçtiğiniz müziği açın ve uygulamanın sağ alt tarafında yer alan "..." bölümüne tıklayın. Karşınıza açılan ekranda "+" simgesine tıklayarak şarkıyı müziklerinize kaydedin.

3. Adım: Şarkıyı müziklerinize kaydettikten sonra, "Müziklerim" bölüme girin ve en son kaydettiğiniz şarkının üzerine tıklayın. Bu bölümde bulut işareti yer alacak. Bulut işaretine tıklayarak şarkıyı iPhone'unuza indirin.

16-02/08/apple-music-alarm-sesi-iphome.jpg

4. Adım: Alarm uygulamasını açın. "+" ile Alarm kurma ekranına geçin. Alarm kurma ekranında ses bölümüne tıklayın. Ses bölümünün en üstünde "Bir parça seçin" seçeneği yer alacak.

5. Adım: "Bir parça seçin" bölümünden Apple Music'ten iPhone'a indirdiğiniz şarkıyı seçerek, alarm sesi olarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

16-02/08/apple-music-alarm-sesi-iphome-1454917914.jpg

:: Alarm sesi olarak hangi şarkıyı kullanıyorsunuz?