Apple'dan Yeni Televizyon Uygulaması ve Yeni Emojiler!

Apple yeni güncellemesini resmi olarak kullanıcılarına sundu. iOS 10.2'nin yeni güncellemesinin ayrıntıları haberimizde.

Güncellemenin getirmiş olduğu durum her ne kadar TV uygulamasını kapsıyor olsa da şuan için sadece ABD'de kullanıma sunulmuş durumda. Ne yazık ki güncelleme bizim için henüz birşey ifade etmiyor. Ancak bu cihazı güncelleyemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Güncelleme sonraso kurulu olan uygulamalar arasında görünmüyor olsa da ülkemiz de bu durum aktif hale geldiğinde kullanmaya başlayabileceğiz.

Apple'ın yeni televizyon uygulamasında diziler, filmler, şovlar hepsi tek bir çatı altında izleniyor. Ayrıca 70'den fazla emoji içeren güncellemenin yanında birde 3 farklı yeni duvar kağıdı da kullanıcıların hizmetinde. Hata düzeltmesi içeren iOS 10.2 güncellemesi kamera uygulaması için önemli bir yenilik ile karşımızda. Ayarları Koru ismini veren yeni bir seçenek sayesinde artık kamera uygulamasını kapatıp açtığınızda bile otomatik olarak sizin belirlemiş olduğunuz yahut son kullandığınız modda devam etmenize yardımcı olmaktadır.

Bir önceki fotoğraf çekiminde kullandığınız efekt ayarlarını da korumaktadır. Genel olarak yeni güncelleme ile kullanıcı deneyimleri daha kişisel bir hale geliyor. TV uygulamasının da yakın zamanda ülkemizde aktif olacağından iOS cihazınızı güncellemenizi öneriyorum. iOS 10.2 güncellemesine kavuşmak için iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlarınızın Ayarlar bölümünde Genel ardından Yazılım Güncelleme yolunu takip etmeniz gerekmektedir.

Apple'ın yeni güncellemesini beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.