Apple'ın Bu Akşam Tanıtacakları!

Apple 2016 yılının son etkinliğini bu akşam gerçekleştiriyor. Apple'ın WWDC etkinliğinde tanıtımını yapacağı ürünlerin detayı haberimizde...

Herkesin bildiği üzere Apple yılda üç etkinlik düzenliyor. yılın son etkinliği olan Apple WWDC'de Eylül ayında iPhone modelinin tanıtımını yapmıştı Ekim etkinliğinde MacBook ve yeni cihazlarını duyuracak. Apple her yıl olduğu gibi yılın son çeyreginde geleneğini bozmadı.
Apple göndermiş olduğu davetiyede 27 Ekim yani bu akşam ülkemizin saati ile 20.00'da düzenleyeceği etkinlikte MacBook MacBook Pro ve MacBook Air modellerinn tanıtımını yapması bekleniyor.

Apple'ın 3.5mm jack girişin yer almadığı, parmak izi okuyucusu için Touch ID, kısayol ve durum bilgileri için OLED panelin bulunması beklenen yeni MacBook modellerinin yanı sıra iPad Pro 2, iPad mini 5 ve düşük bir ihtimal de olsa iPad Air 3'ün de tanıtılması bekleniyor. Donanım ve tasarımsal açıdan güncellenmesi beklenen MacBook modellerine tahminlerimize göre; iPhone 7'de yer alan siyah rengi de eşlik edecek.

Sizce Apple fiyat konusunda nasıl bir yol izleyecek?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.