Apple'ın Sır Gibi Sakladığı Gizli Ofisi!

Apple'ın Almanya'da sır gibi sakladığı gizli ofisi olduğu bilgisi sızdıktan sonra şirketin yeride öğrenildi...

Size Apple'ın Almanya'da gizli bir ofisinin olduğunu söylemiş miydik? Business Insider bugün Apple'ın Almanya'nın Berlin şehrinde çok gizli bir ofisinin olduğunu ortaya çıkardı. Sır gibi saklanan bu ofisin ortaya çıkmasından sonra Apple'ın ofiste ne yaptığı merak konusu oldu.

Apple'ın Linkedln sayfasında Berlin'de bir ofisinin bulunduğu ve 168 kişiniin çalıştığı bilgisi yer alıyordu. Fakar bu sıradan ofislerden değil. Ofis hakkında ne adres ne bilgi yok. Apple meğerse ofisini saklamak için sıradan bir binayı tercih etmiş. Binanın dışında Apple'a ait herhangi bir logoya yer verilmemiş.

Hatta ve hatta binanın dış tarafındaki camlara siyah bant çekilmiş. Görselde gördüğünüz gibi 2 kattaki dairenin sadece kapı zilnde Apple'ın ismi yer alıyor. Alınan bilgiye göre Apple'ın gizemli ofisinde Apple Car gibi projeler üzernde çalıştığı ve Almanya'daki operasyonlar ile ilgilendiği tahmin ediliyor.

Hatta Alman yayın Frankfurter Allgemeine; Nisan ayında "Apple otomobil geliştirmek için gizli bir laboratuarda çalışıyor" ve bu da Berlin'de" demişti. O tarihlerde ise laboratuarın; mühendislik, yazılım, donanım ve satış geçmişleri olan 15-20 çalışana ev sahipliği yaptığı söyleniyor.

Siz Apple'ın gizemli ofisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.