Apple'ın Yeni Uygulaması Sonunda Yayınlandı!

Apple Destek ile iPhone, iPad, MacBook ve Apple Watch cihazları ile beraber iCloud'da destek almak isteyenlere kolaylık sağlıyor...

Herkesin bildiği üzere teknoloji devi Apple müşterilerinin memnuniyetini ön planda tutmakta. Apple.com sayfasından veya telefon ile iletişim sağlayan Apple yeni uygulaması ile bu desteği kullanıcılarına daha kolay olması için sunuyor. App Store'da yer alan Apple Destek uygulaması sayesinde dakikalar içinde sorunu çözebileceksiniz.

Apple iPhone, iPad, Apple, Watch, MacBook cihazlarına ve iCloud gibi hizmetlere destek sunması beklenen Apple destek uygulamasını kullanıcılarına sunuyor. Apple Destek uygulamasında yer alan iCloud hesabıza otomatik olarak erişiyor. Siz sadece destek almak istediğiniz cihazın veya servisin üzerini tıklayarak; pil, performans,Wi-Fi, iOS uygulamaları ve iCloud gibi konular için destek alma ekibini arayabilir ve mesai saatleri içinde Apple müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz.

Eğer sizde Apple'ın canlı Türkçe desteğinden yararlanmak istiyorsanız iPhone ve iPad cihazlarınıza bu uygulamayı yüklemelisiniz.

İndirmek için buraya TIKLAYINIZ.

Siz Apple'ın yeni uygulamasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.