Artık Instagram Hikayeler İşletme İçin Link Destekli!

Instagram'ın hergün gelişen yapısına bir yeni özellik daha eklendi. Artık kullanıcılar Instagram üzerinden bağlantılara ulaşabilecek..

Fotoğraf paylaşımı uygulaması daha da ötesi olmamış mıydı?Instagram, tüketici erişiminden daha fazla para kazanma yolları arıyor.

Instagram, hikayelerinize bağlantılar eklemenize izin veren bir özelliği test ediyor. Ancak doğrulanmış hesaplar şu anda kendi Instagram Hikayelerine bağlantılar ekleyebilir.

Reklamlar ardı ardına geliyor. Artık hikayeler kısmında da reklamlar olacak. Şirket ayrıca Hikayeler üzerindeki analitik bilgilerin İşletme Araçları kontrol paneline dahil edileceğini ve erişim ve gösterimler gibi temel bilgileri sunacaklarını açıkladı.

Örneğin, bir marka yada bloggerlar bloglarındaki bir makaleye hatta satın almak için belirli bir ürüne Instagram hikayeler üzerinden bağlanmanıza izin verebilir. Bu kesinlikle birçok pazarlamacıyı mutlu edecek bir özellik.

Hikayenize bir bağlantı eklediğinizde kullanıcılar ekranın alt kısmında "Daha Fazla Bilgi Edinin" kısmını beraberinde görüntüleyebilir. Kullanıcılar bu bağlantıyı Instagram uygulaması içinde görmek için dokunduğunda bağlantılı internet sayfasına gider. Intagram'ın yeni özelliği global olarak kullanıma sunuldu. Intagram'ın yeni özelliği özellikle butik sayfaları memnun edecek.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.