Assassin's Creed Identity iPhone ve iPad Sürümlerinde Dev İndirim!

Assassin's Creed Identity iPhone ve iPad cihazları için normalde 13 TL'ye satılırken kısa süreliğine büyük indirim yapıldı...

Geçtiğimiz yıl yani 23 Şubat 2016'da çıkan oyun birinci yılı olması nedeniyle indirime girdi. Normal App Store fiyatı 13TL olan Assassin's Creed Identity oyunu bir süreliğine sadece0.59 kuruş olacak. Assassin's Creed serisini sevenlerden ve her bölümünü takip ediyorsanız, bu sizin için kaçınılmaz bir fırsat olacak.

Oyunu mobilde oynayabileceğiniz gibi iyi Assassin's Creed oyunu olarak anılıyor. iPad 3, iPad Mini 2, iPhone 5 ve iPod 6 üzeri tüm cihazlardan oynanabilir durumda. Oyunda 4 farklı sınıf var. Bunlar; Berserker, Shadow Blade, Trickster ve Thief. Seçtiğiniz sınıfla kendi karakterinizi oluşturup istediğiniz gibi özelleştirebileceksiniz.

Assassin's Creed oyununu yükledikten sonra ksa sürede oyuna alışıp muptelası olacaksınız. Yüzlerce görev ve serbestçe dolaşma özellikleriyle mobilde gerçek bir Assassin's Creed deneyimi yaşayacaksınız. Tam boyutu 2.5 GB olan oyunda malesef Türkçe dil desteği yok.

Siz Assassin's Creed oyununu oynuyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.