Asus Zenfone 3 Deluxe için güncelleme yayınladı!

Asus, Zenfone 3 Deluxe için güncelleme dağıtımına başladı. Peki yeni Asus güncellemesi neler getiriyor?

Asus Zenfone 3 Deluxe tüm sahipleri için iyi haber. Asus Zenfone 3 Deluxe bu yıl Mart ayında Nugat güncellemesini aldı. Şimdi Asus, cihaza yeni bir OTA güncellemesi yayınlıyor. Güncelleme Android işletim sistemini değiştirmez, aksine kararlılık performansı getirir. Güncelleme, 5.15.44.2494 yapı numarasıyla gelir ve bir hafta içinde cihazınıza ulaşmalıdır.

Güncelleme almadıysanız, cihaz ayarlarından manuel olarak kontrol edebilirsiniz. Ayarlar - Hakkında - Yazılım güncellemeleri bölümüne gidin.

Güncelleme hakkında, kamera performansında iyileştirmeler getiriyor ve aksi halde oldukça kararsız olan Bluetooth bağlantılarını stabilize ediyor.

Ayrıca, güncelleme Asus'un kendi ZenUI'sinde iyileştirmeler ve istikrar getiriyor. Güncelleme, diğer küçük sistem geliştirmelerinin yanı sıra çeşitli diğer son derece düşük performans iyileştirmelerini de içeriyor.

Güncellemeyi indirmeden önce iyi bir Wi-Fi şebekesine bağlanmanız ve telefonunuzun yüzde 50'si kadar şarj edilmiş olmasını sağlamanız önerilir.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.