Asus Zenfone 3 Max Türkiye'de Satışa Sunuldu!

Asus'un Zenfone 3 serisinin uzun ömürlü pil ömrüne sahip akıllı telefonu Asus Zenfone 3 Max ülkemizde satışa sunuldu. Zenfone 3 Max'ın fiyatı ve Özellikleri haberimizde.

Asus ailesinin heyecanla beklenen akıllı telefonu Zenfone 3 Max n11.com'da satışa sunuldu. Serisinin diğer üyeleri gibi kaliteli tasarıma sahip olan telefonun kasası alümminyum kasaya ve 5.2 inç büyüklüğünde IPS ekranı ve yüzde 75 ekran/gövde oranı ile göz dolduruyor. 4.100 mAh'lik şarj kapasitesine sahip bataryası ile uzun süreli kullanım sunan cihaz ters şarj özelliği ile taşınabilir güç kaynağı haline getirmeniz mümkün.

Zenfone 3 Max 13 megapiksellik PixelMaster özellikli kamerası ile yüksek çözünürlüklü dijital fotoğrafları sıfır bekleme süresi ile kaydedebilmekte. Cihazın arka kapağında 13 megapiksel çöznürlüklü arka kamera ile muhteşem fotoğraflar kaydederken ön yüzünde ise 5 megapiksellik selfie ve video çekimleri çekmeniz için kaliteli bir kamera deneyimi sunuyor.

Asus'un Zenfone 3 Max modelinin 175 gram ağırlığında 8.3mm'lik bir inceliğinin yanı sıra telefonun 1.099 TL fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor.

Siz Zenfone 3 Max'ın fiyatını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.