Asus ZenFone 3 Zoom'un Görüntüleri Sızdırıldı!

Asus'un çift arka kameralı telefonu ZenFone 3 Zoom modeli TENAA testlerinde boy gösterdi. İşte detayları...

Geçtiğimiz günlerde ZenFone 3 modelinin lansmanını yapan Asus ardından Türkiye'e satışa sundu. Asus şimdi ise arka kapağında çift kameralı ZenFone 3 Zoom modelinin tanıtımını yapmak için iş başına koyuldu. Günümzün popüler kameralarından biri olan çift kurulumu ile gelmesi beklenen Asus ZenFone 3 Zoom telefon pazarında oldukça iddialı görünüyor.

Asus'un yeni telefonu ZenFone 3 Zoom TENAA testlerinde çıkan özellikleri; 5.5 inç büyüklüğünde Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 3GB yada 4GB RAM 16/32/64 GB dahili depolama alanı sunacak. Telefonun kamersından sonra dikkat çekici en büyük özelliklerinden birtanesi ise 4.850 mAh kapasiteli pil ömrü olacak. ZenFone 3 Zoom kutunsunda Android 6.0 Marshmallow ile gelirken 154.3 x 7.9mm boyutunda ve 170 gram ağırlığının yanı sıra premium hissiyatını kullanıcılara verecek.

ZenFone 3 Zoom dedğimiz gibi kamera açısından oldukça iddialı 16 megapiksel + 13 megapiksel olmak üzere arka kapağında çift kameraya sahip olacak. iPhone 7 Plus modelinde gördüğünüz gibi 2x optik zoom'dan ziyadesi ile kendisine yakışır bir zoom yapması beklenirken Asus ZenFone 3 Zoom teknik özellikleri açısından biraz geride kalıyor.


Siz Asus Zenfone 3 Zoom'un çift kamerasını beğendiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.