Avatar'ın Yeni Oyunu Gümbür Gümbür Geliyor!

Ubisoft yapmış olduğu büyük yatırımı ile James Cameron'un Avatar evrenini oyun dünyasına getiriyor...

Bu hafta gerçekleşmesi beklenen Game Developer Conferance'de Ubisoft yeni AAA- projesini sevenlerine duyurdu; Avatar!Yeni oyun James Cameron'un Avatar Evrenindeki Pandora gezegeninde geçmekte olan oyunu Massive Entertainment geliştirece ve Ubisoft yayınlayacak.

Son serisi ile beraber dörtünçü filmi olacak olan Avatar evreni ciddi bir şekilde genişleyecek. Massive Entertainment'ın kendisinin geliştirdiği Snowdrop ile stüdyosunda tasarladığı protip çalışmalarını görmesinden sonra firma ile çalışmayı kabul eden James Cameron yeni oyun konusunda Massive Entertainment'a olduğundan fazla güvenmekte.

James Cameron, bu konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında; Massive hakkında beni en çok etkileyen, ekibin bu proje için tutkusu ve Snowdrop motorunun gücü oldu. Ubisoft ve Massive Entertainment'ın Pandora'nın güzelliğini ve tehlikesini hayata geçirmek için doğru ortaklar olduğuna inanıyorum. dedi. Ancak oyun daha geliştirme evresinin başında ve ne zaman çıkacağı hakkında hiçbir bilgi bulunmamakta.


Siz Avatar'ın yeni oyununu nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.