Bağış için Canlı yayın Yaparken Hayatını Kaybetti!

Twitch yayıncısı bağış için yapmış olduğu 24 saatlik yayın esnasında hayatını kaybetti.

Yayına bir daha dönmeyince takipçileri uyuduğunu sandı ancak yayıncı hayatını kaybetmişti. Twitch yayıncısı bağış için yaptığı 24 saatlik yayın esnasında hayatını kaybetti. 24 saatlik yayınlar gerçekleştiren Twitch yayıncısı Brian Poshybrid Vigneault, World of Tanks oyununda yaptığı canlı yayınlarla tanınıyordu.

3 çocuk babası 35 yaşındaki Brian Poshybrid Vigneault, ne yazık ki yaptığı canlı yayına ara verdikten sonra bir daha geri dönmedi. Canlı yayın maratonunun 22. saatinde ölen yayıncı 24 saatlik canlı yayın maratonuna Make-A-Wish Foundation için girmişti.

Canlı yayın yetkililerinin aktardığı bilgiye göre Vigneault’un yayının 22. saatinde sigara içmeye gitti ve ancak bir daha geriye dönmedi. Canlı yayının yetkilileri her ne kadar kendisinin uyuyakaldığını düşünmüş olsa da kendilerini de uyumaya gitti. Ancak sabah Brian Poshybrid Vigneault’un arkadaşı Discord üzerinden canlı yayıncıya bir mesaj gönderdi ve mesaja cevap veren Brian olmadı.

Cevap verenler kontrole gelen polislerdi ve canlı yayıncının hayatını kaybettiği bilgisini verdiler. Twitch kanalı artık bir anma alanı olarak kullanılacak.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.