Bim'e PlayStation 4 Slim Geliyor!

Bim PlayStation 4 macerasına PS4 Slim ile devam ediyor. Sizde PS4 Slim sahibi olmak istiyorsanız haberimize göz atıp hangi tarihte geleceğini ve fiyatını öğrenebilirsini

Bim geçen sene mağazalarında PlayStation 4 satması kullanıcılarını memnun etmesi bir yana büyük ses getirmişti. İlk PS4 satışından sonra mağazalarında 999TL'ye PS4 satan Bim şimdide PS4 satmaya hazırlanıyor. Bim'in yayınlanan kataloğunda ve mağazalarındaki afişine göre Bim'in PS4 Slim satması bekleniyor.

2 Haziran'da Bim marketlerinde satışa sunulacak olan PS4 Slim 999TL fiyat etiketi ile gelecek. PS4 Slim'in PS4'e göre teknik açıdan başka bir artısı yok. PS4 Slim'in tek farkı yenilenen Dualshock 4 ile gelmesi ve PS4'e göre daha küçük boyutlarda olması.

Bim çalışanlarından elde edilen bilgiye göre PS4 Slim'in sınırlı sayıda geleceği, PS4 Slim'e sahip olmak isteyenlerin hangi mağazalarda satışa sunulacağını öğrenmesi ve sabah 09.00'da sırada beklemesi tavsiye ediliyor. Bim'de satılan PS4 Slim'in 2 yıl boyunca ithalatçı firma tarafından garantili olduğunu belirtelim.

Siz PS4 Slim almayı düşünüyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.