Bitcoin devri bitiyor!

Geleceğin ödeme yöntemi olarak lanse edilen ve güvenli ve gizli işlemler yapılmasını sağlayan Bitcoin'den devler yavaş yavaş ellerini çekiyor.

Dünyada kısa süre içerisinde büyük bir büyüme kaydeden yeni ödeme yöntemi Bitcoin'den devler yavaş yavaş ellerini çekiyor.

Bitcoin severlerini üzen haber Microsoft'tan geldi. Bilindiği gibi Microsoft'un Windows 10 mağazasında kullanıcılar ödemelerini Bitcoin ile yapabiliyor ve bakiyelerine Bitcoin ekleme yapabiliyorlardı.

Microsoft, sessizce Windows 10 Mağazası’ndan Bitcoin desteğini kaldırdığını görüldü. Microsoft bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak Windows 10 mağazasında “Sıkça Sorulan Sorular” kısmında, Bitcoin’in artık Windows 10 ve Windows 10 Mobile mağazalarından içerik satın alma kabul edilmeyeceği bildiriliyor.

Mevcut durumda kullanıcılar Bitcoin iadesi yapılmayaca ve yeni ekleme de olmayacak. Kullanıcılar cizdanda ki miktarları harcayabilecekler.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?