Bu Sefer iPhone 7 Patladı!

Samsung'un Galaxy Note 7 de yaşadıklarını en büyük rakibi olan Apple iPhone 7 telefonlarının mı başına geldi. İşte detaylar...

Samsung'un Galaxy Note 7 cihazı hepimizin bildiği üzere patlama haberleriyle gündemden hiç düşmedi. Samsung'un hemen arkasından en büyük rakibi olan Apple dan patlama haberleri gelmeye başladı. Samsung Galaxy Note 7'nin satışının durdurulması Apple'ın iPhone 7 telefonu için büyük bir fırsat haline gelmişti. Ancak Apple'ın gözde telefonu olan iPhone 7'nin ilk patlama haberi bugün alındı.

İşte o Video

Samsung Galaxy Note 7 patlama haberlerini uzun süredir almaya alışmıştık ancak iPhone iPhone 7'nin patlaması hayatı önem taşımakta. Çin'de yaşanan patlama olayında iPhone 7 32 GB Rose Gold kullanıcısının yüzünde patlamış. Patlayan telefon kullanıcısının Elmacık kemiği eli ve yüzünün bir bölümünde hasar meydana getirdi olaydan hemen sonra iPhone videosunu YouTube'a gönderdi. iPhone 7'nin neden patladığı henüz bilinmemekte. Fakat hepimizin aklına ilk geldiği gibi Galaxy Note 7 de yapılan hata yani bataryasının yan sanayi olabilme ihtimali muhtemel.

Önümüzdeki günlerde Apple konuyla ilgili bir açıklama yapacak mı?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.