Call of Duty: WWII Duyuruldu!

Yeni Call Of Duty oyunu oyuncuları eskiye götürerek hem heyecanlandıracak hemde sizleri eğlendirecek...

Call of Duty serisinde her sene yeni bir oyun çıkıyor ve bu durum da yapılan duyurulan pekte önemi kalmıyor. Ancak bu yıl çıkacak olan oyun hakkındaki bilgi Call of Duty sevenlerini memnun edecek. Çünkü yıllardır serinin ilk oyunları mumla aranıyordu ve oyun sonunda eskiye dönüş yapıyor. Geçtiğimiz günlerde haberini sizlerle paylaştığımız Call of Duty: WWII resmen onaylandı.

Kısa süre önce yeni oyunun Call of Duty: WWII olarak adlandırılacağı iddiaları ortaya atılmıştı. 2.Dünya Savaşı temalı oyunda eski atmosferin yeniden yaşanacağı söylenmişti. Sledgehammer Games'den gelen açıklama üzerine oyunun ismi onaylandı ve oyunla alakalı bir resim paylaşıldı.

Call of Duty geliştiren 3 yapımcıdan biri olan Sledgehammer Games, en son Call of Duty: Advanced Warfare oyununu yapmıştı.Call of Duty: WWII’nin hikayesinin nasıl olacağı ve nasıl bir oynanışa sahip olacağı henüz bilinmiyor. Tüm detaylar 26 Nisan'da yapılacak etkinlikle tanıtılacak. Bu yıl kasım ayında da oyunun piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Siz Call of Duty'nin eskiye dönmesine sevindiniz mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.