Casper VIA A1'in Özellikleri ve Fiyatı

Türkiye'nin yerli teknoloji markalarından biri olan Casper yeni telefonundan bir hayli umutlu.

25. yılını kutlayan Casper yerli teknolojiye sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Premium akıllı telefon modeli VIA A1 telefonunu satışa sunmaya hazırlanıyor. Telefondan üstün performans arayanlar için üretilmiş olan cihaz 8 çekirdekli işlemciye sahip olup 64 GB depolama alanı ile kullanıcıların beklentilerini karşılamanın ötesine geçiyor. 4 GB RAM, 1,8 GHz hızında olan cihazın beklentileri karşılamanın ötesine geçtiğini görüyoruz.



Metal yekpare gövdesiyle parmak izi fonksiyonubu üst düzey güvenliği ile kolay bir kullanıma sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Gorilla Glass 3 ekran teknolojisi ile çizimle ve darbelere karşı dayanıklık sağlayan cihaz köşeleri yuvarlatılmış bir tasarıma sahip. Elmas kesimi ile şıklık konusunda iddialı olan Casper VIA A1 iddialı bir performansla karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda cihaz Dual SIM özelliği sayesinde iki farklı SIM kartını kullanmanıza imkan sağlıyor. Microsd kart ile depolama alanını 128 GB yapmanız da mümkün.

5 buçuk inç full HD IPS ekrana sahip olan cihaz 4.5G özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Ekran flaşı ile harika fotoğraflar elde edebilirsiniz. Dual Pencere özelliği ile aynı anda birçok uygulamayı eş zamanlı olarak kullanabilirsiniz. İçerisinde yeni fonksiyonlar bulunduran cihazın güvenliği de üst düzeyde. Tam anlamıyla etkileyici bir telefon olduğunu söylemek mümkün. Casper VIA A1'in fiyatı ise 1499 TL.

Casper VIA A1 Teknik Özellikleri

İşlemci : Sekiz çekirdekli 1,8 GHz.

İşletim Sistemi : Android Marshmallow

Ekran : 5.5 inç 1920 x 1080 piksel, Full HD IPS

RAM : 4 GB

Depolama : 64 GB dahili, microSD hafıza kartı ile 128 GB’a kadar artırılabilir hafıza

Kamera : 13 MP arka kamera, 8 MP ön kamera

Pil : 3130 mAh

Bağlantılar : Bluetooth 4.0, WLAN 802.11 b/g/n, WLAN, microUSB

Kutu içeriği : AC Adaptör, USB Kablosu, Mikrofonlu Kulaklık, Koruma kılıfı

Casper VIA A1'i nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.