Christie Roadie 4K45 Yakında Gelecek

Yüksek parlaklık, güçlü performans ve sağlam tasarım Roadie 4K45'de bir arada.

Türkiye'nin profesyonel görüntü teknolojilerini üreten ASTEL Elektronik; daha önce 35,000 lümen parlaklık seviyesine ulaşmayı başaran ilk projektör üreticisi Christie'nin, 45,000 lümen ışık gücüyle çıtayı bir seviye yukarı taşıyan yeni ürünü "Roadie 4K45"i, kullanıcılarıyla buluşturuyor. Üç yıl parça ve işçilik garantisi ile Türkiye pazarına sunulacak olan "Roadie 4K45"; pazarın en parlak lamba aydınlatmalı projektörü olarak dikkat çekiyor. Aynı zamanda 4K (4096 x 2160) çözünürlüğe sahip olan ürün, 60 Hz standart, 120 Hz opsiyonel tarama hızı ile de farklılığını ortaya koyuyor.

45,000 lümen parlaklığıyla birlikte kurulum kolaylığı ve güvenilirlik! "Christie 4K45"; konserler, casinolar, spor organizasyonları, eğlence parkları, konferanslar ve yıllık toplantılar gibi büyük ölçekli tüm sahne kiralama ve sabit kurulum uygulamalarında en aranılan özellikler olan kurulum kolaylığı, sağlamlığı ve güvenilirliği ile görüntü kalitesini bir araya getiriyor. Ortam aydınlığı sorunu ortadan kalkıyor! Astel Elektronik Pazarlama Direktörü Kaan Kısakol, hem son kullanıcıların hem de seyircilerin Roadie 4K45'in sağladığı ultra parlak görüntü çözümlerinin keyfine varacağını, farkı anında hissedeceklerine dikkat çekerek "Perdenin öbür tarafında daha parlak renklere, daha canlı ayrıntılara ve genelde daha üstün bir görüntü performansına kavuşan seyircilerin memnuniyet seviyesi artıyor. Ayrıca, kiralama sektörünün sahada karşılaştığı en büyük sorun olan ve çoğu durumda önüne geçilemeyen ortam aydınlığı sorununu Roadie 4K45 tamamen ortadan kalkmaya iyice yaklaşıyor" dedi.

Memnuniyeti arttıran, kusursuz bir görüntü kalitesi! Kaan Kısakol, "Roadie 4K45"in; 4K çözünürlüğü, 120 hertz tarama hızı ve DLP güvenilirliği ile kiralama sektörünün birbirinden zorlu talepleri ve ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılarken, kusursuz bir görüntü performansına sahip olduğunu da belirtti.