Deadpool 2'de Cablı'ı Kimin Oynayacağı Belli Oldu!

Deeadpool'un ikinci filminde eşlik etmesi beklenen önemli karakterlerden birinde kimin oynayacağı belirlendi...

Deadpool'un ilk filminden bu yana merak konusu olan ve söylentilerin ardı arkası kesilmeyen olay sonunda belirlendi. Bildiğiniz üzere ilk Deadpool filminde end-credit sahnesinde Deadpool bizzat kendi yaptığı açıklamada ikinci filminde Cable karakterininde olacağınnı duyurmuştu.

O günden bu yana Deadpool 2 için en büyük soru işareti olan Cable karakteri sonunda oyuncusunu buldu. Bir süre önce, usta oyuncu Brad Pitt'in Cable olarak konsept görselleri sızmış, fakat daha sonrasında Pitt'in farklı bir film projesi nedeniyle Cable rolünden vazgeçtiği bilgisi paylaşılmıştı. Bugün ise sonunda merakla beklenen açıklama geldi;Şaşırdığınız değil mi? Açıkcası ben de şaşırdım. Zira, Marvel Sinematik Evrende Thanos'u canlandıracak olan Josh Brolin, aynı zamanda Cable karakterine de can verecek. Brolin, bugün kendi resmi Instagram hesabından yaptığı duyuru ile işi resmiyete de dökmüş oldu.

Brolin'in hem Thanos, hem de Cable'ı canlandıracak olması gerçekten enteresan olacak. Özellikle dördüncü duvarı yıkma konusunda uzman olan Deadpool'un şimdiden Thanos hakkında yapacağı esprileri, göndermeleri merakla bekliyoruz.

Siz Deadpool'da Cable'ı canlandıracak olan Josh Brolin'in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.