Erişim Sorununu Aşacağınız VPN Uygulamaları Engellendi!

Erişim sıkıntısını gidermenize yardımcı popüler VPN uygulamalarını sizlerle paylaşmıştık.Bugün itibariyle VPN engellendi! Peki neden engellendi?

4 Kasım günü itibariyle birçok sosyal ağda erişim engellendi. Engelin, yaşanan siyasi olaylar sonucu olduğu tahmin edilirken, Başbakan Binali Yıldırım, önlem amaçlı tüm erişimlerin bir süreliğine aktif olmayacağını belirtti.

Az biraz da olsa erişim sorunun aşabileceğiniz VPN uygulamaları, bugün itibariyle engellendi. Nedeni henüz açıklanmayan VPN uygulamalarının neden engellendiğini açıkçası merak ediyoruz. Popüler VPN uygulamarı arasında yer alan VPN Master, Hotspot Shield VPN, Psiphon, Zenmate VPN, TunnelBear, Zero VPN, VyprVPN, Private Internet Access VPN, Espress VPN ve IPVanish VPN gibi birçok VPN hizmetine bağlanılmadığı ifade edildi.

VPN'e bağlanma isteğinin yanıtsız kalmasının neden olduğu internete girememe sorunu; VPN profilini silerek, VPN'e otomatik bağlan seçeneğini kapatarak ya da uygulamayı komple silerek çözülebiliyor. Bakalım ilerleyen saatlerde ne gibi gelişmeler yaşanacak...

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.