Ferrari 488 Spider'ın Tanıtımı Yapıldı!

Ferrari 488 Spider Endonezya'nın başkenti olan Cakarta'da yer alan alışveriş merkezinde tanıtımı gerçekleşti...

Markanın gelmiş geçmiş en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli olarak ön plana çıkan Ferrari 488 Spider, sadece 14 saniyede açılıp kapanabilen katlanabilir metal tavan, klasik kumaş tavanlara göre ortalama daha az ağırlık (-25 kg) ve daha iyi kokpit konforu sunmasıyla da dikkatleri üzerine çekti.

Katlanabilir metal tavanıyla dikkatleri üzerine çeken Ferrari 488 Spider, 670 HP'lik V8 motora sahip. 0-100 km/s hızlanmasını ise sadece 3 saniyede gerçekleştiriyor. Ferrari 488 Spider, sürtünmeyi azaltırken optimum itme gücünü garanti etmek üzere tasarlanmış olan kompleks nitelikte gövde tasarımının unsurları sayesinde bugüne kadar üretilen en aerodinamik üstü açılır Ferrari modeli unvanını da elde ediyor.

Markanın gelmiş geçmiş en güçlü katlanabilir metal tavanlı modeli olarak ön plana çıkan Ferrari 488 Spider, sadece 14 saniyede açılıp kapanabilen katlanabilir metal tavan, klasik kumaş tavanlara göre ortalama daha az ağırlık (-25 kg) ve daha iyi kokpit konforu sunmasıyla da dikkat çekiyor. Ferrari 488 Spider'ın yeni 3.9 litrelik V8 turbo motoru, güç, tork ve tepki süreleri açısından sınıfının en iyi değerlerinden biri, etkili mimarisiyle de standartların dışında olmakta. Ferrari 488 Spider'ın 8 bin devirde 670 HP güç üreten motoru, 7'inci viteste 760 Nm maksimum tork üretebilmesinin yanında 0-200 km/s hızlanması 8,5 saniye sürüyor. Ayrıca aracın maksimum hızı 325 km olmakta.

Sizcede Ferrari 488 Spider'ı beğenmemek mümkün mü?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.