Firefox Nightly İle Kullanışlı Ekran Görüntüsü Özelliği!

Firefox tarafından geliştirilen ve hali hazırda beta olarak kullanıma sunulan Firefox Nightly yeni özellikleriyle göz kamaştırıyor. Peki nasıl bir yenilik bulunduruyor?

Hızlı bir şekilde ekran görüntüsü almaya ne dersiniz?

Firefox Nightly ile kullanıcılar yeni özelliklere kavuşmaya başladı. Bununla birlikte Firefox tarafından geliştirilen ve şuan beta olarak kullanımda olan Firefox Nightly'a gelen yeni özellik final sürümünde de yerini alacak.

Gelişmiş bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkan Nightly demo olarak kullanıma sunuldu. Birçok özelliğiyle internet dünyasının dikkatlerini üstüne çeken ve önümüzdeki aylarda final sürümüyle yayınlanması beklenen Firefox Nightly web tarayıcısına ekran görüntüsü alma özelliği de eklenti. Kullanıcılar ekran görüntüsünü yerel olarak saklayabilir. Bununla birlikte ayrıca çevirimiçi olarak saklayabilir.

Şu anda, Firefox'ta, tam sayfayla veya seçili alanda iki tür ekran görüntüsü alabilirsiniz. Tam sayfa seçeneği kendiliğinden açıklayıcıdır ve açık olan tüm web sayfasını yakalar seçili alan seçeneği web sayfasını grileştirir ve sayfanın hangi bölümlerini yakalamak istediğinizi tanımlamanıza izin verir. Ekran görüntüsü alındıktan sonra, resim yerel olarak saklanabilir veya screenshots.firefox.com'da paylaşılabilir.

Hızlı ve kolay bir şekilde ekran görüntüsü alma imkanı suan tarayıcı bu deneyimi Chrome kullanıcılarının da yaşaması adına bir eklenti sunacak. Kullanıcılar hızlı bir şekilde tam ekran yahut ekranın seçili olan bir kısmından ekran görüntüsü alabilir. Alınan ekran görüntüsünü link olarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.

Mozilla Firefox'u indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Peki siz Firefox'un yeni ekran görüntüsü alma özelliği için ne düşünüyorsunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.