Football Manager 2017 Nihayet Çıktı!

Merakla beklenen menajerlik oyunu Football Manager 2017 ,raflardaki yerini almak üzere geldi.

Bugün piyasadaki yeri alan Football Manager 2017 oyunu, oyunseverleri fazlasıyla sevindirdi. Oyunun çıkmasıyla beraber nefeslerini tutan kullanıcıların olduğunu ve Football Manager 2017'nin hangi özellikler ile geldiğini merak ettiğini tahmin edebiliyoruz.

Sega tarafından yayınlanan ve Sprorts Interactive tarafından geliştirlen oyunun 13. versiyonunda yapay zekanın güçlendirilmiş şekilde gelmesi oyuncuları bir hayli mutlu edecek. Alçak kamera açılı oyun, PC, Mac ve Linux ile uyumluluk gösterecek. Daha gelişmiş özelliklere sahip Football Manager 2017, oyuncu ve teknik direktör kadrosu ile oldukça ilginizi çekecek.

Oyun, bazı e-ticaret sitelerinde ve fiziksel mağazalarda raflardaki yerini aldı. Oyunu ücretsiz olarak denemek isteyenler için beta sürümü ile ulabilirsiniz. Bugüne kadarki en gerçekçi ve en sürükleyici futbol menajerliği oyunu olan Football Manager 2017'de en sevdiğiniz futbol takımını kurup, yönlendirebileceksiniz. Lisans aldığınız ise satın alıp oyuna kaldığınız yerden devam edin.

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.