Galaxy Note 6 ve Galaxy S8 Çok Daha Gelişmiş Kamera İle Gelecek!

Samsung yeni amiral gemilerı olan Galaxy S7 ve S7 Edge ile kamera açısından başarılı bir iş çıkarttı. Samsung yeni nesil telefonlarda kamerayı daha çok geliştirecek!

Daha çok kameralar hakkında haberler yapan PhotoRumors'un yaptığı son habere göre Samsung mobil cihazlarında kullanmak üzere devrim sayılabilecek bir 1/1,7 inç'lik CMOS kamera sensörü üzerinde çalışmalarına hız vermiş durumda. Samsung'un yeni nesil üst seviye cihazlarında kullanacağı bu kamerayı özel kılan yanı ise elbette ki Galaxy S7'deki f/1,4 diyaframdan bile daha geniş bir diyaframa sahip olması.

PhotoRumors'un haberine göre Samsung yeni üsrt seviye akıllı telefonlarında kameranın çözünürlüğünü de geğiştirecek. Samsung'un kamera konusunda çok daha üstün olacağı bu modellerde kullanılacak yeni sensörün megapiksel sayısını 12MP'den daha yüksek bir sayı olan 24 MP seviyelerine çekecek. Bu sayede kullanıcılar daha yüksek kalitede fotoğraflar çekebikecekler. Son zamanlarda akıllı telefonlarında mükemmelliği arayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un kamera konusunda da üzerinde çok duracağı aşikar. Bakalım Samsung'un yeni amiral gemileri bizleri şaşırtmayı başarabilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?