Galaxy Note 7 Kullananlar iPhone 7'ye Geçiş Yapacak!

Galaxy Note 7'nin satışlarının durdurulmasından sonra kullanıcılar iPhone 7'ye geçiş yapacaklar...

Samsung Galaxy Note 7'nin patlama sorunlarından dolayıüretimine ve satışlarına son verildi. Şu anda Galaxy Note 7 kullananların tek düşündüğü hangi telefon Note 7'ye daha yakın sorusu ancak birçok Galaxy Note 7 kullanıcısı iPhone 7'ye geçiş yaptı.

Teknoloji sektöründe yapılan anketler sonucunda da ortaya çıktığı gibi LG V20 veya Google Pixel XL cihazlarında Galaxy Note 7 yerine alternatif olarak kullanılabilecekler arasında yerini alıyor. KGI 'ın analisti Ming-Chi Kuo, 5 ve 7 milyon arası Samsung kullanıcısının iPhone 7’ye geçeceğini tahmin etmekte.

Analiste göre; iPhone 7’de yer alan muhteşem kamera ve iOS işletim siteminin, Samsung Galaxy Note 7 kullanıcılarının bu seçimi yapmasında büyük etkisi olacak. Eğer patlama sorunları yaşanmasaydı Galaxy Note 7’nin ilk etapta 14 milyon adet satış yapması bekleniyordu. Tahminlere göre, bu siparişin yüzde 50 kadarı iPhone 7’nin yapması bekleniyor. Fakat iOSsevmeyen Android kullanıcılarda LG V20 veya Google Pixel XL modellerini rahatlıkla kullanabilecekler.

Sizce iOS mu Android mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.