Galaxy Note 7 Küllerinden Doğdu!

Samsung'un patlama sorunlarıyla gündemden düşmeyen Galaxy Note 7 telefonu yeniden kullanıcılarına satışa sunuldu, bakalım patlama sorunları çözüldü mü?

Teknoloji devi Samsung'un phablet modeli olan Galaxy Note 7 tanıtımından önce büyük ilgi odağı oldu ve satışları başladıktan sonra büyük ses getirdi. Patlama haberleri ile gündeme gelen telefon Samsung'un araştırmaları sonucunda bataryasında hata olduğu anlaşıldı. Samsung bunun üzerine çalışmalar yaptı telefonları geri çağırdı. Ücretsiz olarak geri iade alan Samsung kullanıcılarına her türlü desteği verdi. Fakat o esnada olanlar oldu bildiğiniz üzere patlayan telefon haberlerimiz havada uçtu.

Sorunu giderilen Samsung Galaxy Note 7 yeniden satışa sunuldu. İlk olarak Güney Kore'de görücüye çıkan cihazın bataryasındaki sorunun tamamen giderildiği ve kullanıcıların gönül rahatlığı ile kullanmasını temenni ediyoruz. Yakın zamanda Türkiye'de satışa çıkacak yeni Galaxy Note 7 modeli yenilenmiş bataryası ile gelecek.

Bakalım Samsung zedelediği güveni geri toplayabilecek mi? iPhone 7'ye rakip olarak gelmesi beklenen Galaxy Note 7'nin bu olaylardan sonra pek şansı olmayacak gibi görünüyor. 2016'nın 4. çeyrek mali raporlarında Samsung'un bu olaydan ne kadar ağır bir şekilde etkilendiğini Aralık ayında göreceğiz. Bakalım Note 7 ile yakalayamadığı başarıyı, 2017'nin ilk çeyreğinde tanıtılacak olan Galaxy S8 ile yakalanabilecek mi?

Sizce Samsung kullancılarına güven verebilecek mi?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.