Galaxy Note 7'nin İris Tarayısıcını Gösteren Ekran Sızdırıldı!

Galaxy Note 7'nin sizi gözlerinizden tanıyacak olan iris tarayıcısının resimleri sızdırıldı...

Samsung Galaxy Note 7'nin iris tarayıcı özelliği ile gelmesi beklenen akıllı telefonun daha önceded birçok kez görüntüleri sızdırıldı. Bu seferde sızdırılan görselde iris tarayıcısını gösteren ekran görüntüsü ile görüntülendi.

Anlaşılan o ki telefonunuz sizi gözlerinizden tanıyacak iris tarayıcı özelliğininde kesin olduğunu anlıyoruz. Samsung'un phablet modeli olan Galaxy Note 7'nin parmak izi sensörüün yanı sıra iris tarayıcı özelliğinide kullancağı muhtemel. Telefonda çoklu kamera kullanarak kullanıcının gözünden sonra yüzünü algılayacak.

İris tarayıcıda iki dar lens yer alması söz konusu. Bu irisler gözü tararken bir başka lens ise kullanıcının yüzünü tarayacak. Ekran görüntülerine bakıldığı zaman kullanıcının nasıl kullanacağını gösteren bir yönlendirme olduğu görülüyor. Daha sonrasında iki daire çıkıyor ve bu dairelere gözler yerleştirilerek tarama gerçekleşiyor. Rus blogger Eldar Murtazin'e göre, iris tarayıcı Galaxy Note 7 kilidini bir saniyeden daha kısa bir sürede açacak ve dilerseniz, Home tuşuna gömülü olan parmak izi tarayıcı kullanarak da cihazınızın kilidini kolayca açabilirsiniz.

Galaxy Note 7 sizi gözlerinizden tanıyacak olmasını nasıl buldunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.