Galaxy Note 8'in Özellikleri Sızdırıldı!

Samsung Galaxy Note 8 hakkındaki en son sızdırılan teknik özellikler bilgiler haberimizde...

Samsung'un en yeni akıllı telefonu Galaxy S8 modeli diyebiliriz ve durum böyle olunca şirketin Galaxy Note 8 ile devam etmesi bekleniyor. Elde ettiğimiz son bilgide note modelinin 6.3 inç ekrana sahip olması muhtemel özellikler arasında yer alıyor.

Bu nedenle sızıntı söylentiler söz konusu olunca Galaxy Note 8 şu anda merkezde sahne almakta. 2017 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülecek olan Samsung cihazı birçok kişi beklemekte. Son sızıntıda da telefon üzerindeki ekran ve kamerayı onaylayan sızıntı elde edildi.

Samsung her yıl olduğu gibi Note cihazlarında ekran boyutunu yükseltme eğiliminde ancak 6.3 inçlik faktör, Galaxy S8+'da görüldüğü gibi 6.2 inçten bile geride kaldı. Bir bakıma bu, akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir ekran için artan sevgisini de gösteriyor diyebiliriz.

Diğer bir sızıntı telefonun kamerası ile ilgili oldu. Buna göre Galaxy Note 8 çift kamera kurulumuna sahip olacak. Bu kameralar, iPhone 7 Plus’dan daha iyi ama iPhone 8 ile aynı seviyede olacak. telefonda 12 megapiksel + 13 megapiksel çözünürlükte olduğu söylentileri var.

Galaxy Note 8, 6.3 inç ekran, 6GB RAM, 256GB ROM, Snapdragon 835 veya Exynos yongaseti ile güçlendirilecek. Cihaz, TouchWiz ile Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi ile gelecek. Diğer özellikler arasında S-Pen ve IP68 derecesi bulunuyor. Telefonda hızlı şarj ve kablosuz şarj desteği ile 3.600 mAh pil olacak.

Siz Samsung'un büyük ekranlı telefonlarını beğeniyor musunuz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.